werkzaamheden

Riool camera inspectie helpt bij oplossen rioolverstoppingen

Riool camera inspectie. Omdat niet elke rioolverstopping hetzelfde is, maakt de ontstoppingsdienst van Risero Rioolservice gebruik van diverse methodes van riool onderzoek om een verstopping te verhelpen. Het uiteindelijke doel is om de doorstroming van het riool weer te herstellen met behulp van een schoonmaakbeurt op maat. Wanneer dit noodzakelijk is of wenselijk wordt geacht, kunnen de rioolspecialisten van Risero Rioolservice eerst met een minicamera uw riool inspecteren. Op grond hiervan bepalen zij welke reinigingswijze het beste kan worden gehanteerd.


Waarom een camera inspectie laten uitvoeren

Het verrichten van een camera inspectie bij een verstopt riool is vooral nuttig als er sprake is van een zware verstopping. Om erachter te komen wat de verstopping veroorzaakt en wat de eventuele zwakke plekken zijn van dit materiaal, maakt Risero Rioolservice gebruik van cameraatjes waarmee onze medewerkers het riool inspecteren. Omdat dit mobiele en op afstand controleerbare camera's zijn, kan er uiterst nauwkeurig riool onderzoek mee worden gedaan. Ook voor evt. verzekering en u zelf is het aantoonbaar waar en hoe de verstopping in het riool tot stand is gekomen.


Tijd voor een riool camera inspectie?

Wanneer u een rioolverstopping heeft of wilt dat voor onderhoud of reparatie een riool onderzoek wordt gedaan, kunt u altijd contact met ons opnemen. Risero Rioolservice beschikt over moderne apparatuur en technieken, waarmee wij op een professionele manier uw riool inspecteren. Dankzij onze efficiënte inspectiemethodes en doeltreffende aanpak hebben wij grote en kleine rioolproblemen snel voor u verholpen!


Een tevreden klant dat is wat Risero rioolservice na streeft

Neem voor een afspraak of vragen contact op met Risero Rioolservice 06-10 02 52 95

camera inspectie 1 camera inspectie 2 camera inspectie 3 camera inspectie 4 camera inspectie 5 camera inspectie 6 camera inspectie 7 camera inspectie 8