werkzaamheden

Relining en kousrenovatie riool

Relining is een ideale rioolrenovatietechniek. Dankzij deze methode kunnen riolen worden gerenoveerd zonder ze open te breken. Het riool krijgt over de hele lengte een nieuwe binnenkant en kan zo weer tientallen jaren mee. Het spreekt voor zich dat renovatie voordeliger kan worden uitgevoerd dan vervangen.


Wanneer bij de inspectie (d.m.v. onze cameratechniek) van de riolering , een beschadiging wordt geconstateerd hoeft niet de hele leiding te worden gerenoveerd. Deze kan dan plaatselijk worden gerepareerd met behulp van een 3 mm dikke kous.Werkzaamheden bij Relining

Relining is een methode om het leidingstelsel te renoveren. Met deze toepassing wordt er van glas versterkt polyester, een nieuwe leiding in de bestaande leiding gemaakt. Het riool krijgt over de hele lengte een nieuwe binnenkant. Deze nieuwe leiding is door de relining corrosiebestendig, gewapend en zelfdragend waardoor het zo weer tientallen jaren mee kan.


Wanneer bij de camera inspectie van de riolering een beschadiging wordt geconstateerd, dan hoeft niet de hele leiding te worden gerenoveerd. Deze kan dan plaatselijk worden gerepareerd met behulp van een 3 mm dikke kous welke na uitharding zorgt voor een waterdicht en sterk nieuw riool. Relining is in veel gevallen mogelijk waardoor een volledige rioolrenovatie niet nodig is.


  • Relining is toepasbaar op PVC, gietijzer, staal, gres en beton
  • Voor diameters van 50 mm tot 250 mm.
  • Geschikt voor horizontale leidingen, verticale leidingen en aansluitingen
  • Verschillende diameters, bochten en instekende inlaten zijn geen probleem
  • Relining is ook mogelijk als er geen ontvangstpunt is.


Een tevreden klant dat is wat Risero rioolservice na streeft

Neem voor een afspraak of vragen contact op met Risero Rioolservice 06-10 02 52 95

relining riolering 1 relining riolering 2 relining riolering 3 relining riolering 4 relining riolering 5