Risero Rioolservice

Risero Rioolservice is werkzaam voor een vast laag bedrag per storing tot maximaal 1 uur werktijd incl. reistijd. Bij Risero krijgt u 2 mnd. garantie op een ontstopte afvoer/leiding, behalve bij gebreken. Risero staat voor Riool Service Rooi en Omstreken. Het bedrijf is begin 2013 opgericht, en is in handen van Willy van der Rijt, die hiervoor al 15 jaar ervaring heeft opgedaan in de rioleringswereld. Risero biedt daardoor ook een breed scala aan diensten voor particulier, bedrijven en gemeentes.


Deze diensten bestaan o.a. uit:

  • Rioolontstoppingen waarvoor de benodigde professionele apparatuur aanwezig is, zoals hoge drukreiniger met verschillende maten slang en div. verschillende spuitkoppen voor kleine en grotere afvoeren evenals kleine veermachine voor de kleinere leidingen en grote veermachine voor de grotere leidingen. Ook de kleinere ontstoppingen zoals toilet, douche, keuken, wastafels enz. kunnen wij verhelpen.


  • Renovatie en aanleg riolering : vervangen van oude gres/betonbuizen naar PVC, en het laten vervallen van oude betonnen gemetselde putten. Wij kunnen alles voor u verzorgen van graafwerkzaamheden en aansluiten tot en met het terug leggen van uw straatwerk.


  • Rioolstank/-lucht : Heeft u regelmatig last van nare rioollucht in uw huis of bedrijfspand dan kan Risero de oorzaak voor u opsporen d.m.v. een hiervoor geschikte rookmachine.


  • Relining riool : Blijkt uw riolering onder de woning of bedrijfspand kapot te zijn dan kan Risero samen met een betrouwbare partner deze repareren zonder dat u hoeft te hakken of te breken.


  • Camera-inspectie : Ook voor uw camera-inspectie kunt u bij Risero terecht, d.m.v een camera-rioolinspectie kunnen wij uw eventuele probleem opsporen.


  • Vetafscheiders: Voor het ledigen en reinigen van uw vetafscheiders kunt u ook bij Risero terecht. Wij werken niet met contracten en daardoor zit U bij ons nergens aan vast. Wij willen ons onderscheiden d.m.v verlenen van goede service en goed uitgevoerde planning. Ook kunnen wij zorgen voor het vervangen van uw oude vetafscheider of het plaatsen van een nieuwe vetafscheider.


  • Dakgoot vegen/ontstoppen: Voor het ontstoppen, bladvrij maken , vegen of schoon maken van uw dakgoot c.q.hemelwaterafvoer bent u bij Risero tevens aan het juiste adres.


  • Beheer en onderhoud rioolgemalen: ( voor Gemeentes ) voor de renovatie van rioolgemalen alsook de inspecties hiervan bent u bij Risero aan het juiste adres . Deze werkzaamheden kan Risero samen met div. betrouwbare partners voor u tot in de puntjes verzorgen.