werkzaamheden

Regenpijp verstopt

Is uw regenpijp verstopt? Dan kan dit serieuze schade aan uw pand opleveren. Denk bijvoorbeeld aan lekkages in huis, de garage of schuur. Ook kan een verstopte regenpijp zorgen voor een muggenplaag of rottende kozijnen of andere hout onderdelen natte plekken in de gevel. Bij Risero Rioolservice helpen wij u graag om deze problemen te voorkomen en uw verstopte regenpijp / dakgoot weer naar behoeven te laten functioneren.


Heeft u weleens last van regenwater dat over de rand van de dakgoot stroomt i.p.v. door de regenpijp Dan raden wij u aan om uw dakgoot zelf een keer te controleren. Indien u zelf niet meer de lader op kunt of durft kan Risero Rioolservice u van dienst zijn de regenpijp te reinigen. Uw dakgoot of regenpijp raakt vaak verstopt door rottende bladeren, mos en zand. Om eventuele lekkages of andere problemen te voorkomen adviseren wij dan ook om, (vooral als uw pand zich in de buurt van bomen bevindt), 2 maal per jaar een controlebeurt en of reiniging van uw dakgoten en regenpijp zelf uit te voeren...


Verstopte dakgoot voorkomen tip: Schoonmaken

Maak minimaal twee keer per jaar, bij voorkeur in het voor- en najaar de dakgoot schoon. Verwijder het mos, de bladeren en het overige vuil in de dakgoot. Veeg de dakgoot schoon en spoel hem eventueel na voor optimaal resultaat.


Mocht uw regenpijp toch verstopt geraken dan kunt u deze vakkundig laten ontstoppen en of reinigen bij Risero Rioolservice.


Een tevreden klant dat is wat Risero rioolservice na streeft

Neem voor een afspraak of vragen contact op met Risero Rioolservice 06-10 02 52 95

reinigen dakgoten 1 reinigen dakgoten 2 reinigen dakgoten 3 reinigen dakgoten 4 reinigen dakgoten 5 reinigen dakgoten 6